Evenimente
Feed-Back Pacient

Sesiunea Stiintifica a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Sesiunea Stiintifica a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Sesiunea este cadrul de lansare a Registrului Național de pneumopatii interstițiale difuze și sarcoidoză iar principalele lucrări orale din programul științific acoperă o plajă largă de subiecte din patologia pneumologică, precum deficitul de alfa 1 antitripsină, microcalorimetria bacteriană ca nouă metodă de identificare a rezistenței bacteriene, interstițiul pulmonar în conectivite, reabilitarea respiratorie și ventilația non-invazivă în mediul spitalicesc și la domiciliu. Utilitatea bronhoscopiei cu autofluorescență în cancerul bronho-pulmonar, excelența în chirurgia traheală, fenotipuri de bronșiectazii sunt alte teme ce oferă măsura activității clinice și de cercetare din Institut.

SRP

SPIRANS

Informaţii pentru presă

Pentru participarea la evenimentele organizate de Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" sau pentru realizarea de materiale de presă de orice natură, jurnaliştii sunt rugaţi să completeze formularul de acreditare presă.

Vă rugam să transmiteți formularul completat la secretariat@marius-nasta.ro cu cel putin o zi inaintea datei la care se desfășoară evenimentul sau la care se înregistrează materialul în Institut.

Comunicat de presă transmis cu ocazia organizării Sesiunii Ştiinţifice a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" - 11 aprilie 2014.

Articole in presa care au reflectat evenimentul stiintific organizat pe 11 aprilie 2014 la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

Viata medicala

Politici de sanatate

Colegiul Medicilor din Bucuresti

Agerpres (1)

Agerpres (2)

Comunicate medicale

Medica academica

Formare medicala

Romedic

Telegraf online

Medipedia

Pagina medicala (1)

Pagina medicala (2)

Rador

 

Contact Parteneri Sponsori Certificări
Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Șoseaua Viilor nr. 90, sector 5, București, RO-050159
Telefon 021.335.69.10; Fax 021.337.38.01
E-mail: secretariat@marius-nasta.ro
www.marius-nasta.ro

 

Societatea Română de Pneumologie Societatea Română de Chirurgie toracică Arensia Exploratory Medicine Arensia Exploratory Medicine